Kustannusyhtiö Kirjapaja on julkaissut syöpäsairaala Docratesin perustajan, syöpätautien erikoislääkärin, syöpätutkija Timo Joensuun ja Risto Laakkosen kirjoittaman kirjan ”Syö hyvin, voi paremmin. Ravinto syövän ehkäisyssä ja hoidon tukena”.

Joka kolmas meistä sairastuu elämänsä aikana syöpään. Jopa kolmannes syöpätapauksista voitaisiin välttää terveellisellä ravinnolla ja riittävällä liikunnalla. Hyvillä valinnoilla ruokapöydässä on merkitystä syövän ehkäisyssä mutta myös syövän lääketieteellisen hoidon tukena. Kirjassa Reijo Laatikainen ja Timo Joensuu kertovat, mitä tiedetään ravinnon ja syövän yhteydestä. Mikä lisää ja mikä vähentää riskiä sairastua? Alan asiantuntijoiden kirjoittama teos antaa vinkkejä myös ruoan valintaan ja valmistukseen.

Pomi-T-tutkimus otetaan esille esimerkkinä hyvin tehdystä tutkimuksesta, joka käsittelee syöpää ja ravintolisää.

Osta kirja tästä.