Pomi-T on polyfenoolirikas luonnontuote joka sisältaa parsakaalia, vihreää teetä. kurkumaa sekä granaattiomenaa.

 

Pomi-T:stä

Pomi-T ® on ravintolisä, joka sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän yrttejä, mausteita, vihanneksia ja hedelmiä. Pomi-T sisältää kurkumaa, granaattiomenaa, vihreää teetä ja parsakaalia. Pomi-T:n kehitti prof. Robert Thomasin tutkijaryhmä joka tutkii elämäntapojen vaikutusta syövän hoitoon ja ennaltaehkäisyyn.

Britannian Syöpälääkärien yhdistys on valinnut prof. Robert Thomasin vuoden syöpälääkäriksi vuonna 20107. Hänet on myös valinnut Vuoden Lääkäriksi Enlantilainen Hospital Doctor Magazine.

Pomi-T-tutkimuksen voit lukea täältä. 

 

Mitä ovat polyfenoolit

 

Pomi-T sisältää runsaasti polyfenooleja. Polyfenooli sana ei ole kovinkaan yleisessä käytössä, mutta monet meistä tietävät että on hyvä syödä kasviksia joissa on paljon väriä ja jotka tuoksuvat hyvältä ja tietenkin ovat aromikkaita. Polyfenoolit ovat anti-oxidantteja jotka antavat kasviksille niiden, värin, tuoksun ja aromin. Ne suojaavat myös kasveja oksidanttien hyökkäyksiltä. Samalla tavoin ne auttavat myös meitä olemalla suojanamme oksidanttien hyökkäysiä vastaan.

Kaikki Pomi-T:ssä olevat polyfenoolit ovat olleet monien kliinisten tutkimusten kohteena ja ne neljä jotka valittiin Pomi-T:n osiksi juuri niiden syöpää vastustavien ominaisuuksien takia.

Nämä polyfenoolit ovat hyvin tehokkaita erilaisten tulehduksien ehkäisyssä ja hoidossa. Polyfenoolien on jopa todettu lisäävän aikuisten käyttäjiensä elinikää verrattuna niihin joidenka ruokavalio oli polyfenooli-köyhä. Lue kyseinen tutkimus täältä.

 

Luotettava kliininen tutkimus tuotteen pohjalla

 

Pomi-T tutkimus oli satunnaistettu tutkimus jossa Pomi-T:n vaikutusta eturauhassyöpää sairastavien miesten PSA-arvoihin tutkittiin. Tutkimus oli lume-lääke-tutkimus. Tutkimus julkaistiin maailman suurimmassa syöpäkonferenssissa ASCO:ssa 2013. Pomi-T-tutkimus oli yksi niistä kymmenestä tutkimuksesta jonka vastaava tutkija oli erikoisesti kutsuttu tutkimuksesta paikan päälle. Pomi-T-tutkimuksella oli suurin ero tutkitun ainesosan ja lume-lääkkeen välillä sinä vuonna. 

 

 

 

Viranomaiset Pomi-T:stä

 

Pomi-T on luokiteltu ravinnelisäksi ja siitä seuraa esimerkiksi se että Pomi-T:tä ei voi saada lääkäriltä reseptillä. Mjutta ollakseen ravinnelisä on Pomi-T saanut opaljon tunnustusta myös viranomaisilta. Itse Pomi-T-tutkimus on EU:n vitranomaisten hyväksymä tutkimus. 

 

Ruotsissa on Pomi-T otetaan esiin maan kansallisessa eturauhassyövän hoito-ohjelmassa itsehoitoa käsittelevässä luvussa. Pomi-T:n ainesosat, siis vihreä tee, parsakaali, granaattiomena ja kurkuma mainitaan ohjelmassa myös yksittäisinä elintarvikkeina joita on hyvä syödä runsaasti. Linkki ruotsiksi, sivu 169.  Ruotsin kansalliseen eturauhassyövän hoito-ohjelmaan. 

— USA:ssa on Pomi-T myös saanut tunnustusta. Pomi-T-tuotanto noudattaan FDA:n määräyksiä. Vuonna 2016 otti USA:n valtiollinen syöpä instituutti mukaan Pomi-T:n potilassuosituksiinsa täydentävänä syövänhoito-ohjelmana. Tässä teksti

Huomio. Pomi-T ei ole lääke ja jos olet vakavasti sairas sinun pitää hakeutua lääkärin hoitoon. 

 

 

 

Yksi kapseli Pomi-T:ä sisältää:

 

Parsakaalipulveria (Brassica oleracea 150 mg) per kapseli

Kurkumapulver1 (Curcuma longa 150 mg) per kapseli

Granaattiomenaa (Punica granatum 150 mg) per kapseli

Vihreä tee 5:1 (Camellia sinensis 30 mg, motsvarar150 mg) per kapsel1

Maissitärkkelystä paakunesoaineena. Vegetabiilinen gelatiinikapseli. 

 

Suositeltu annostelu

 

Pomi-T:n suositeltu annostus on 2 kapselia per päivä. On parasta ottaa kapselin ruoan tai juoman kanssa. Mielellään kahdella eri kerralla. Pomi-T tarkoitettu syötäväksi terveellisen ja vaihtelevan ruoan osana. Miehet jotka osallistuivat Pomi-T tutkimukseen ottivat 2-3 kapselia per päivä.  

 

Kontrolloidut tuottajat ja kontrolloitu tuotanto

 

Pomi-T ® tavaramerkin omistaa Sveitsiläinen syövän hoitoon erikoistunut lääkefirma Helsinn. Koska kyseessä on lääketehdas niin he laittavat todella suuret vaatimukset jokaiselle tuotantoerälle. Jokainen erä tutkitaan tarkkaan jotta sina kuluttajana voit nauttia Pomi-T:n polyfenooleista ilman huolta siitä mitä kaplseli sisältää. Kontrollin kohteena ovat ympäristömyrkyt, tuholaisaineet, home ja muut epäpuhtaudet jotka voivat saastuttaa tuotteita joiden puhtautta ei valvota. 

 

Pomi-T valmistetaan Italliassa  Labomar srl. nimisessä yrityksessä. Tuotanto on ISO9K sertifioitu.

Pomi-T ei ole lääke

Vaikka Pomi-T on läpikäynyt kliinisen tutkimuksen se ei ole lääke, vaan ravintolisä. Jos olet vakavasti sairas ota yhteyttä hoitavaan lääkäriisi ja keskustele hän kanssaan ruokavaliostasi.