Pomi-T on ravinnelisä joka on saanut todella paljon huomiota sen jälkeen kun Pomi-T-tutkimus 2013 osoitti että parsakaalia, vihreää teetä, kurkumaa ja granaattiomenaa sisältävä tuote pysäytti PSA-arvojen nousun 46%:lla eturaussyöpää sairastavista miehistä. Nyt Pomi-T on tapetilla myös Suomessa artikkelissa jossa syöpäsairaala Docratesin perustaja onkologi Timo Joensuu ottaa esiin Pomi-T:n äskettäin julkaistussa artikkelissa Mediuutiset-lehdessä.

Artikkeli käsitteli sitä mitenkä ravinto on tulossa yhdeksi hoitomuodoista vakavimmassakin sairauksissa. Mediuutisista voimme lukea seuraavaa:

Joensuulla on kertoa myös positiivinen tutkimusuutinen ravinnon ja syövän yhteydestä. Se liittyy yllättäen luontaistuotteeseen.
Arvostetut englantilaiset tutkijat julkaisivat POMI-T-ravintolisän vaikutuksesta eturauhassyöpään sokkoutetun ja plasebokontrolloidun tutkimuksen Prostate Cancer and Prostatic Desease-tiedelehdessä.
– Se on erittäin huolella tehty tutkimus, jossa ravintolisää ei tarjottu lääkepitoisuuksina vaan hyvin vähäisinä määrinä.
Hän pitää tuloksia kiehtovina.
Kurkuman, parsakaalin, vihreän teen ja granaattiomenan yhteisvaikutukseen perustuvan POMI-T:n nauttiminen hidasti selvästi eturauhassyövän etenemistä. Ero oli tilastollisesti merkittävä.

– Olen todella iloinen että Pomi-T saa näin suorasukaista kehuntaa todella asiantuntevalta taholta. Timo Joensuu Docratesistahan kirjoitti äskemmiten kirjan syövän hoidosta ja ruuasta, sanoo Mertz Laakso, NaturAllWaysin Suomessa syntynyt perustaja. – Toivottavasti artikkeli herättää mielenkiintoa Pomi-T:tä kohtaan. Ruotsin kokemuksesta tiedän että kunhan vain saamme tarpeeksi kokeilijoita niin silloin on menestys taattu koska niin monet ovat tyytyväisiä saamiinsa tuloksiin, toteaa Laakso.

Pomi-T on Ruotsissa mukana kansallisissa eturauhassyövän hoito-ohjeissa jotka maakäräjien yhteistyöelin Cancercentrum kokoaa.
USA:ssa Pomi-T on mukana National Cancer Institute:n eturauhassyöpää sairastavien hoito-informaatossa.

Pomi-T-tutkimus julkaistiin maailman hienoimmassa syöpäkonferensissa ASCO:ssa jossa se oli yksi kymmenestä erikoiskutsun saaneesta tutkimuksesta. ASCO.ssa sinä vuonna, 2013, oli 25000 osaanottajaa.

Pomi-T-tutkimuksen löydät täältä.