Monet ovat kiinnostuneita kuulemaanmitä Pomi-T:n käyttäjät sanovat. Pomi-T on ollut myynnissä Ruotsissa jo pitkään ja on nyt tulossa Suomen markkinoille. Tästä syystä käyttäjäkertomuksemme ovat ruotsalaisten asiakkaiden kokemuksia.

  Leif Green,  Halmstad, Ruotsi

Sain eturauhassyövän kevällä 2011 ja olen sen jälkeen käynyt kontrollissa joka kuudes kuukausi. Aloitin Pomi-T käyttämisen 2014, sen jälkeen PSA-arvoni ovat laskeneet joka tarkistuksessa. Myös virtsaaminen sujuu paremmin sen jälkeen kun aloitin Pomi-T:n käytön.

.  Lars Conon, Norrtälje, Ruotsi

 Minulla on ollut eturauhassyöpå jo 20 vuotta. Minut leikattiin jo monta vuotta sitten mutta PSA-arvoni alkoivat nousta leikkauksen jälkeen. Käytin hormoonilääkettä, mutta voin siitä kovin huonosti ja kun löysin Pomi-T:n aloin käyttää sitä. Kahden ensimmäisen vuoden aikana kun olen syönyt Pomi-T:tä PSA-arvoni nousivat hieman. Kun olin käyttänyt Pomi-T:tä kaksi vuotta arvoni laskivat yllättävästi puoleen. Ja sama tapahtui vielä seuraavassakin kokeessa. Viimeisimmässä kokeessa lasku oli 5 % luokkaa, mutta onkologi on sanonut minulle että minun ei enää tarvitse olla peloissani eturauhassyövän takia.

 

Jan Gierup, Lidingö, Ruotsi

Minä käytän Pomi-T:tä hormoonilääkkeen kanssa ja se on toiminut hyvin. Olen entinen ylilääkäri ja kun olin lukenut Pomi-T-tutkimuksen en nähnyt mitään syytä olla käyttämättä tätä hyvin dokumentoitua tuotetta.